BY INGE

Portret foto Inge maart 2018

Welkom op mijn site!

Mijn naam is Inge de Boer en ik ben gediplomeerd Maha Kundalini Tantra Docent. En tevens ben ik aangesloten bij de IMKTTA . Dit is de beroepsvereniging van gecertificeerde Maha Kundalini Tantra Docenten.

De Maha Kundalini Tantra lessen zijn een unieke en zeer oude vorm van Tantra met als uiteindelijk doel om de Kundalini te ontwaken en te laten stijgen door de Chakra's langst de wervelkolom. Hierdoor zal de illusie van dualiteit oplossen en universeel bewustzijn bereiken.

 

Mijn intentie bij mijn lessen is, is om je een moment in de week aan te bieden, waar je je waant in een warme, fijne en veilige omgeving. Een moment van rust. Op adem komen. Je hoeft niets. Alleen jezelf zijn. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan Zelf - Liefde!

Verder wil ik je inspiratie aanbieden, die je ook thuis kan toepassen. En bij al mijn lessen gaat het om ervaren en voelen! Terug naar binnen gaan, naar jezelf.

 

In de les maak ik gebruik van pranayama (ademhalingstechnieken), (groeps-)asana’s, bandha’s, Maha chakra (manipulatie van de chakra’s), Kriya yoga, Kamamudra, visualisatie en concentratie. Sommige oefeningen worden naakt of halfnaakt uitgevoerd, zodat de oefening maximaal ervaren kan worden. (kleding belemmert de energie.) In de les ga je  individuele, koppel en groeps oefeningen ervaren. En je zal met alle deelnemers (mannen en vrouwen) gaan samenwerken.

 

Kom kennis maken op een open avond of een proefles en voel of mijn aanbod iets voor je is. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Ik kijk uit naar onze ontmoeting. Vragen zijn zeker welkom!

 

Veel liefs en liefde, Inge